რეცეპტები / აზიური სამზარეულო / ქაბაბი - მარტივად და გემრიელად
ქაბაბი - მარტივად და გემრიელად

საჭირო მასალა:

ხორცი- 500 გ

ორცხობილას ფხვნილი- 4 ს/კ

კვერცხი- 1 ცალი

ერბო- 2ს/კ

ხახვი- 200გ

ოხრახუში- 1 კონა

კოწახური- ½ ჩ/ჭ

პილპილი და მარილი გემოვნებით

მომზადება:

რბილი ხორცი ხახვთან ერთად ორჯერ გაატარეთ ხორცსაკებ მანქანაში. დააყარეთ კოწახური, დანაყილი პილპილი და მარილი. 

დაუმატეთ ათქვეფილი კვერცხი და აურიეთ. შემდეგ ნაწილ-ნაწილ აიღეთ და მიეცით მოგრძო ფორმა. ამოავლეთ ორცხობილას ფხვნილში და შეწვით ერბომოსხმულ ცხელ ტაფაზე.

დაჭრილი ხახვი და ოხრახუში აურიეთ ერთმანეთში, მოაყარეთ ქაბაბს და სათითაოდ გაახვიეთ სწორკუთხად დაჭრილ ლავაშში.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა