საჭირო მასალა:
ხორცი- 500 გ
ორცხობილას ფხვნილი- 4 ს/კ
კვერცხი- 1 ცალი
ერბო- 2ს/კ
ხახვი- 200გ
ოხრახუში- 1 კონა
კოწახური- ½ ჩ/ჭ
პილპილი და მარილი გემოვნებით
მომზადება:
რბილი ხორცი ხახვთან ერთად ორჯერ გაატარეთ ხორცსაკებ მანქანაში. დააყარეთ კოწახური, დანაყილი პილპილი და მარილი.
დაუმატეთ ათქვეფილი კვერცხი და აურიეთ. შემდეგ ნაწილ-ნაწილ აიღეთ და მიეცით მოგრძო ფორმა. ამოავლეთ ორცხობილას ფხვნილში და შეწვით ერბომოსხმულ ცხელ ტაფაზე.
დაჭრილი ხახვი და ოხრახუში აურიეთ ერთმანეთში, მოაყარეთ ქაბაბს და სათითაოდ გაახვიეთ სწორკუთხად დაჭრილ ლავაშში.