რეცეპტები / ხორცეული
ნეკნები გარეცხეთ, გაამშრალეთ და მოაცილეთ აპკი 
მიიტანეთ დარჩენილ სოუსთან
დაჭერით სტეიკი და მოასხით ტაფაში მომზადებული სოუსი
მიღებული სოუსის ¼  გაანაწილეთ კოვზით ხორცის ზედაპირზე
პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა