მკითხველის გამოცდილება / უგემრიელესი ლობიო მიდიებით - მკითხველის გამოცდილება
უგემრიელესი ლობიო მიდიებით - მკითხველის გამოცდილება
ეს რეცეპტი საფრანგეთში მცხოვრებმა ქართველმა, ნინო შენგელუამ მოგვაწოდა და როგორც გვითხრა, სადილი რეალურადაც ისეთივე გემრიელი იყო როგორც ფოტოზე გამოიყურება.


გთავაზობთ საკუთარ გამოცდილებას:


მოხარშულ ლობიოს დაუმატეთ კარაქი, წიწაკა და ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. წამოადუღეთ და შემდეგ დაუმატეთ მიდიები, დაახლოები 10-15 ცალი. ჩაახეხეთ ყველი გემოვნებით და კიდევ ერთხელ წამოადუღეთ. გააჩერეთ ქურაზე დაახლოებით 5-7 წუთამდე. 

შემდეგ მოასხით ლიმონის წვენი და მოაყარეთ მარილი. 

ყველის მაგიერ შეგიძლიათ გამოიყენოთ 50 მლ რძე ან ნაღები.

გემრიელად მიირთვით.


Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა