
-200 გრ უცხიმო ხაჭო;
-1 სუფრის კოვზი თაფლი;
-200 გრ ქოქოსის ბურბუშელა;
-30 ც ნუში.
მომზადების წესი:
აუირეთ ხაჭო და სხვა ინგრედიენტები ერთმანეთს. ჩაის კოვზით გააკეთეთ ბურთულები ისე, რომ ბურთის შიგნით მოხალული ნუშის თხილი მოექცეს.
შემდეგ ამოსვარეთ ქოქოსის ბურბუშელაში.
გააჩერეთ მინიმუმ 1 საათი მაცივარში.
ნუშის გარსის ადვილად გასაცლელად, შეგიძლიათ დაასხათ ცხელი წყალი, ცოტახანს გააჩერეთ და გარსი ადვილად გაძვრება.