
ინგრედიენტები:
სგუშჩონი - 380 გ
ხაჭო 5-9% - 200 გ
კარაქი - 100 გ
პეჩენია „იუბილეინოე“ – 12 ც.
მოხარშული მაგარი ყავა (ცივი) - 200 მლ
შავი შოკოლადი - 100 გ
მომზადება:
1. მოამზადეთ კრემი. მიქსერით ათქვიფეთ კარაქი, რომ გამოვიდეს ფუმფულა მასა. დაამატეთ სგუშჩონი და ხაჭო. ათქვიფეთ ერთგვაროვნამდე.
2. ხის დაფას დააფარეთ საკვები ცელოფანი ისე, რომ გვერდები ჩამოშვებული იყოს. თითო-თითო პეჩენია ჩააწეთ ცივ ყავაში და დააწყეთ ცენტრში მართკუთხედის სახით (3ც. და 4 ც.). მიღებულ მართკუთხედს წაუსვით ხაჭოს კრემი. გააკეთეთ ყავიანი პეჩენიების კიდევ ორი ფენა და ორივეს ასევე წაუსვით კრემი. ფრთხილად აწიეთ საკვები ცელოფნის ბოლოები და გააკეთეთ „ქოხი“.
3. მოათავსეთ ნამცხვარი საყინულეში 4 საათით. სუფრასთან მიტანის წინ მოასხით გამდნარი შოკოლადი.
გემრიელად მიირთვით!