რეცეპტები / დესერტები - ტკბილეული / ჯულია ჩაილდის ლეგენდარული ალუბლის ნამცხვარი
ჯულია ჩაილდის ლეგენდარული ალუბლის ნამცხვარი

საჭირო მასალა: 

რძე- 300მგ

შაქარი- 150 გ

კვერცხი-3 ცალი

ვანილის შაქარი- 1 შეკვრა

ალუბალი- 700 გ

შაქრის პუდრა

მომზადება:

1. მიქსერით ერთმანეთში აურიეთ რძე, კვერცხი, ვანილი, ფქვილი და მარილი.

2. ცომის ერთი ნაწილი მოათავსეთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, შედგით ღუმელში და აცხვეთ 180 გრადუს ტემპერატურაზე  სამი წუთის განმავლობაში. გამოვიღოთ ღუმელიდან ფორმაზევე თანაბრად დავალაგოთ ალუბლები, ზემოდან კი მოვაყაროთ შაქარი. გადავაფაროთ თავზე ცომის მეორე ნაწილი და ვაცხოთ დაახლოებით 45 წუთის განმავლობაში. მზა ნამცხვარს თავზე მოაყარეთ შაქრის პურდა.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა