
საჭირო მასალა:
ყველი მასკარპონე- 150გ
შაქარი - 50გ
კვერცხი - 2 ცალი
სავოიარდის ორცხობილა - 100-200გ
პატარა ანანასი - 1 ცალი
ქოქოსის ლიქიორი - 100 მგ
ქოქოსის ფანტელები - მოსართავად
კაკაო - მოსართავად
მომზადება:
1. ანანასი გაასუფთავეთ და დაჭერით პატარა კუბიკებად
2. კვერცხის გული და ცილა გააცალკევეთ. კვერცხის გულები ათქვიფეთ შაქართან ერთად, სანამ თეთრ მასას არ მიიღებთ. შემდეგ ნელ-ნელა დაუმატეთ მასკარპონე.
3. კვერცხის ცილა ცალკე ათქვიფეთ და შემდეგ ნელ-ნელა ჩაუმატეთ მასკარპონეიან მასას.