რეცეპტები / ქართული სამზარეულო / შებრაწული ორაგული ლიმონით
შებრაწული ორაგული ლიმონით

ინგრედიენტები:

ორაგულის სტეიკი - 1 ც.

ლიმონის რამდენიმე ნაჭერი

სურნელოვანი შავი წიწაკის ბურთულები

გამხმარი რეჰანი

 

მომზადება:

თევზი გარეცხეთ და გაამშრალეთ ქაღალდის ხელსახოცით. ყველა მხრიდან დააყარეთ მარილი.

დააწყეთ ფოლგაზე, დააყარეთ სურნელოვანი შავი წიწაკის ბურთულები, რეჰანი და ლიმონის ნაჭრები. შეახვიეთ ფოლგაში და შედგით 190 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში. შებრაწეთ დაახლოებით 10-15 წუთის განმავლობაში. მთავარია არ გადააჭარბოთ, რომ არ გამოვიდეს მშრალი.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა