რეცეპტები / ევროპული სამზარეულო / ბოსტნეულის ოლადიები
ბოსტნეულის ოლადიები

ინგრედიენტები:

ყაბაყი - 1 ც.

კარტოფილი - 2 ც.

კვერცხი - 1 ც.

ფქვილი - 2 ს.კ. (სავსე არა)

მარილი, პილპილი - გემოვნებით

არაჟანი - მისართმევად

 

მომზადება:

1.     ყაბაყი და კარტოფილი გარეცხეთ, გაფცქვენით და გახეხეთ მსხვილ სახეხზე. გაწურეთ (თუ არ გაწურავთ, იქნება წყლიანი). ბოსტნეულს დაამატეთ კვერცხი, ფქვილი, მარილი და პილპილი. კარგად აურიეთ.

2.     შეწვით გახურებულ ტაფაზე საშუალო ცეცხლზე ორივე მხრიდან. მიირთვით არაჟნით.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა