რეცეპტები / აზიური სამზარეულო / ორაგული მარინადში აღმოსავლურად
ორაგული მარინადში აღმოსავლურად

ინგრედიენტები:

ორაგულის ან კალმახის ფილე კანისა და ფხის გარეშე - 400 გ

წყალი - 150 გ

ყურძნის ან ვაშლის ძმარი - 100 მლ

შაქარი - 100 გ

მიხაკი - 6 ც.

სურნელოვანი წიწაკის ბურთულები - 6 ც.

პილპილი - გემოვნებით

მარილი - 1 ჩ.კ.

ახალი ჯინჯერი (იმბირი) – 1 ს.კ. (სურვილისამებრ)

ხახვი - 1 საშუალო თავი

 

მომზადება:

1.     გააკეთეთ მარინადი: მოცემული ინგრედიენტები (ხახვისა და ჯინჯერის გარდა) გადაურიეთ ერთმანეთში. მიიყვანეთ დუღილამდე და გადმოდგით. როცა გაცივდება, დაამატეთ ნახევარრგოლებათ დაჭრილი ხახვი და წვრილად დაჭრილი იმბირი.

 

2.     თევზი დაჭერით პატარა ნაჭრებად, დაასხით მარინადი და შედგით მაცივარში 24 საათით. გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა