რეცეპტები / ევროპული სამზარეულო / საქონლის ხორცი შავი ქლიავით
საქონლის ხორცი შავი ქლიავით

ინგრედიენტები:

საქონლის ხორცის რბილობი - 600 გ

შავი ქლიავი - 1 მუჭა (შეიძლება ჩირიც)

ხახვი - 200 -250 გ

მოზრდილი სტაფილო - 1 ც.

მარილი გემოვნებით

 

მომზადება:

სტაფილო გახეხეთ, ხახვი დაჭერით ნახევარრგოლებათ. მოშუშეთ ცოტაოდენ წყალში საშუალო ცეცხლზე თავდახურულ ქვაბში. 

ხორცი დაჭერით და დაამატეთ ქვაბში. შემდეგ დაამატეთ შავი ქლიავი, დაასხით ½ ჭიქა ადუღებული წყალი, დააყარეთ მარილი და მოშუშეთ, სანამ ხორცი არ მოიხარშება. 



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა