ინგრედიენტები:
საქონლის ხორცის რბილობი - 600 გ
შავი ქლიავი - 1 მუჭა (შეიძლება ჩირიც)
ხახვი - 200 -250 გ
მოზრდილი სტაფილო - 1 ც.
მარილი გემოვნებით
მომზადება:
სტაფილო გახეხეთ, ხახვი დაჭერით ნახევარრგოლებათ. მოშუშეთ
ცოტაოდენ წყალში საშუალო ცეცხლზე თავდახურულ ქვაბში.
ხორცი დაჭერით და დაამატეთ ქვაბში. შემდეგ დაამატეთ
შავი ქლიავი, დაასხით ½ ჭიქა ადუღებული წყალი, დააყარეთ მარილი და მოშუშეთ, სანამ ხორცი
არ მოიხარშება.