რეცეპტები / წვნიანები / ჭინჭრის წვნიანი ხორბლის ბურღულით
ჭინჭრის წვნიანი ხორბლის ბურღულით

ინგრედიენტები:

ჭინჭარი - 200 გ

ხახვი - 1 ც.

მცენარეული ზეთი - 2 ს.კ.

კარტოფილი (საშუალო) – 1 ც.

ხორბლის ბურღული - 2 ს.კ.

მარილი, წიწაკა - გემოვნებით

ოხრახუში, კამა - 1-1 კონა

 

მომზადება:

1. ქვაბში ჩაასხით ცხელი წყალი, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი და მოშუშული ხახვი, დაჭრილი კარტოფილი, ხორბლის ბურღული და მოხარშეთ ბურღულის მზადყოფნამდე.

2. ჭამამდე 15 წუთით ადრე დაამატეთ გარეცხილი და დაჭრილი ქორფა ჭინჭარი. მიიყვანეთ დუღილამდე და გამორთეთ. გამზადებულ წვნიანს მოაყარეთ მწვანილი, მარილი და წიწაკა.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა