ინგრედიენტები:
ფქვილი
- 500 გ
„სგუშჩონი“
– 270 გ
კვერცხი
- 4 ც.
მარილი
- 1 ჩ.კ.
სოდა
- ½ ჩ.კ.
ძმარი
- 1 ს.კ.
მცენარეული
ზეთი - 2 ს.კ.
მომზადება:
ჯამში
მოათავსეთ ყველა ინგრედიენტი: „სგუშჩონი“, კვერცხი, მარილი, ძმრიანი სოდა, ზეთი და
კარგად აურიეთ ერთგვაროვან მასამდე. შემდეგ დაამატეთ ფქვილი და მოზილეთ მაგარი ცომი.
ცომისაგან გააკეთეთ სქელი ჩხირები და გამოაცხეთ ღუმელში.