რეცეპტები / ევროპული სამზარეულო / ხორცი ფრანგულად - ყველაზე სწრაფი რეცეპტი
ხორცი ფრანგულად - ყველაზე სწრაფი რეცეპტი

ინგრედიენტები:

ღორის ხორცი - 1 კგ

ხახვი - 3 ც.

პომიდორი - 3 ც.

ყველი - 350 გ

პილპილი, მარილი

მაიონეზი

 

მომზადება:

ხორცი კარგად დატკეპნეთ. ყოველი მხრიდან დააყარეთ პილპილი და მარილი და დააწყეთ ღუმელის ტაფაზე.

შემდეგ რგოლებად დაჭერით პომიდორი და რამდენიმე ნაჭერი დაადეთ ხორცს.

დაჭერით რგოლებად ხახვი და ასევე დაადეთ ხორცს.

ყველაფერს მოასხით მაიონეზი. გახეხეთ მსხვილ სახეხზე ყველი და დააყარეთ მაიონეზს.

შედგით 200 გრადუსამდე გაცხელებულ ღუმელში 45 წუთით.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა