რეცეპტები / აზიური სამზარეულო / ქათამი მომჟავო-მოტკბილო სოუსში ჩინურად
ქათამი მომჟავო-მოტკბილო სოუსში ჩინურად

ინგრედიენტები:

ქათმის ფილე - 500 გ

ვაშლის ძმარი - 6 ს.კ.

ყავისფერი შაქარი - 5 ჩ.კ.

ტომატის პასტა - 2 ს.კ.

სოიოს სოუსი - 10 ს.კ.

წითელი ბულგარული წიწაკა - 1 ც.

დაკონსერვებული ანანასი ნაჭრებად - 1 ჭიქა

 

მომზადება:

ქათმის ფილე დაჭერით პატარა ნაჭრებად, დაასხით სოიოს სოუსი, დაუმატეთ ტომატის პასტა, შაქარი და ვაშლის ძმარი.

დაჭერით წვრილ გრძელ ნაჭრებად წითელი ბულგარული წიწაკა და ანანასი.

აურიეთ და დატოვეთ ნახევარი ან ერთი საათით დასამარინადებლად.

მაგრად გააცხელეთ ტაფა და ძლიერ ცეცხლზე შეწვით ქათამი სოუსთან ერთად 10-15 წუთის განმავლობაში.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა