რეცეპტები / სალათები / როგორ მოვამზადოთ გემრიელი ფარშირებული წიწაკა
როგორ მოვამზადოთ გემრიელი ფარშირებული წიწაკა

ინგრედიენტები:

ზეითუნის ზეთი

ხახვი

ნიორი

შემწვარი ძროხის ხორცი

ყველი „პროვოლონე“

ტკბილი წიწაკა

სანელებლები


მომზადება:

1. ტაფაზე დაასხით ზეთი.

2. დაამატეთ ხახვი, ნიორი, შემწვარი ძროხის ხორცი და სანელებლები. აურიეთ.

3. შემდეგ ჩააწყეთ წიწაკაში ერთი ფენა და ზემოდან დაადეთ ყველის ფენა.

4. გაიმეორეთ პროცედურა.

5. შედგით 200 გრადუსამდე გაცხელებულ ღუმელში 20 წუთით.


Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა