რეცეპტები / აზიური სამზარეულო / როგორ მოვამზადოთ რაჰათ-ლუხუმი
როგორ მოვამზადოთ რაჰათ-ლუხუმი

დაგჭირდებათ, 3.5 ჭიქა შაქარი, 1ჭიქა წყალი, 1 ჭიქა სიმინდის სახამებელი, 300-400 გრ ბუსტუღი იგივე ფსტის კაკალი და ცოტაოდენი ლიმონმჟავა. 

აადუღეთ შაქარი და წყალი, დაუმატეთ სახამებელი და ხარშეთ შესქელებამდე. ბოლოს დაუმატეთ ლიმონმჟავა.

ფართო ზედაპირზე მოაფრქვიეთ დაჭრილი ბუსტუღის ნახევარი, ზემოდან დაასხით მოხარშული მასა და მოაყარეთ დარჩენილი ბუსტუღი. 

გააციეთ და შემდე დაჭერით ოთხკუთხედებად.


Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა