დაგჭირდებათ, 3.5 ჭიქა შაქარი, 1ჭიქა წყალი, 1 ჭიქა სიმინდის სახამებელი, 300-400 გრ ბუსტუღი იგივე ფსტის კაკალი და ცოტაოდენი ლიმონმჟავა.
აადუღეთ შაქარი და წყალი, დაუმატეთ სახამებელი და ხარშეთ შესქელებამდე. ბოლოს დაუმატეთ ლიმონმჟავა.
ფართო ზედაპირზე მოაფრქვიეთ დაჭრილი ბუსტუღის ნახევარი, ზემოდან დაასხით მოხარშული მასა და მოაყარეთ დარჩენილი ბუსტუღი.
გააციეთ და შემდე დაჭერით ოთხკუთხედებად.