რეცეპტები / ქათმის კერძები / სპაგეტი ქათმით ტომატის სოუსში
სპაგეტი ქათმით ტომატის სოუსში
ინგრედიენტები:

ქათმის ფილე 2 ც.

პატარა ზომის ხახვი 1 ც.

ნიორი 2 კბილი

ტომატის სოუსი 200 მლ

მარილი, წიწაკა გემოვნებით

ზეითუნის ზეთი 2 ს.კ.

სანელებლები გემოვნებით

მწვანე რეჰანი რამდენიმე ღერო

სპაგეტი გემოვნებით


მომზადება:

გააცხელეთ ზეთი დიდ ტაფაში. ქათმის ფილე დაჭერით პატარა ნაჭრებად, მოაყარეთ სანელებლები და შეწვით ისე, რომ მიიღოს ოქროსფერი. 

ამოიღეთ ქათამი ტაფიდან და გვერდზე გადადეთ. დაუმატეთ ტაფაში დაჭრილი ხახვი და ნიორი და მოშუშეთ, სანამ ხახვი არ დარბილდება. 

დაუმატეთ ტომატის სოუსი, სანელებლები გემოვნებით და ქათმის ნაჭრები. დააფარეთ სახურავი მოშუშეთ ნელ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში. 

აურიეთ წინასწარ გამზადებულ მოხარშულ სპაგეტში და მზა კერძს მოაყარეთ დაჭრილი მწვანე რეჰანი.


Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა