ეს რეცეპტი საფრანგეთში მცხოვრებმა ქართველმა, ნინო შენგელუამ მოგვაწოდა და როგორც გვითხრა, სადილი რეალურადაც ისეთივე გემრიელი იყო როგორც ფოტოზე გამოიყურება.
გთავაზობთ საკუთარ გამოცდილებას:
მოხარშულ ლობიოს დაუმატეთ კარაქი, წიწაკა და ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. წამოადუღეთ და შემდეგ დაუმატეთ მიდიები, დაახლოები 10-15 ცალი. ჩაახეხეთ ყველი გემოვნებით და კიდევ ერთხელ წამოადუღეთ. გააჩერეთ ქურაზე დაახლოებით 5-7 წუთამდე.
შემდეგ მოასხით ლიმონის წვენი და მოაყარეთ მარილი.
ყველის მაგიერ შეგიძლიათ გამოიყენოთ 50 მლ რძე ან ნაღები.
გემრიელად მიირთვით.