რეცეპტები / დესერტები - ტკბილეული / არაჟანზე მომზადებული ტორტის ფაფუკი ბისკვიტი
არაჟანზე მომზადებული ტორტის ფაფუკი ბისკვიტი
ინგრედიენტები:


შაქარი 440 გ;

არაჟანი 400 გ;

კვერცხი 4 ცალი;

კარაქი 300 გ;

გამაფხვიერებელი 30 გ;

1 ლიმონის ცედრა (ან მწიკვი დარიჩინი);

250 გ ფქვილი.


მომზადება:


1. ათქვიფეთ კვერცხი და შაქარი გათეთრებამდე. დაუმატეთ დანარჩენი ინგრედიენტები თანდათანობით.

2. კარგად აურიეთ და ჩაასხით კარაქწასმულ ფორმაში.

3. აცხვეთ 150-180 გრადუსზე 1 საათ. პირველი 20 წუთი არ გამოაღოთ ღუმელი.

4. გაცივებული ბისკვიტი გაჭერით შუაზე, წაუსვით კრემი და მორთეთ სურვილისამებრ.


Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა