რეცეპტები / დესერტები - ტკბილეული / ბლინები, რომელიც პირში დნება - ყველიერის კვირისთვის
ბლინები, რომელიც პირში დნება - ყველიერის კვირისთვის
ინგრედიენტები:


კვერცხი 3
ფქვილი 50 გ
რძე 200 გ
გამდნარი კარაქი  2 ს.კ
შაქარი  1 ს.კ
მწიკვი მარილი


მომზადება:

კვერცხი, შაქარი და მარილი კარგად ათქვიფეთ. დაამატეთ გამდნარი კარაქი და რძე. შემდეგ
დაამატეთ ფქვილი და კვლავ ათქვიფეთ, რათა ფქვილი მთლიანად გაიხსნას. 

დაასხით ცომი ცხელ ტაფაზე და გამოაცხეთ სიფრიფანა ბლინები ორივე მხრიდან. ცხობისას დრო აკონტროლეთ, ზედმეტი არ მოუვიდეს. 

თბილ-თბილი ბლინებისთვის გულსართათ გამოიყენეთ, რაც გნებავთ - ხაჭო, არაჟანი, კრემი, ლიმონის კრემი, ხილი, ჯემი, თაფლი და ა.შ


Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა