რეცეპტები / სალათები / ბერძნული სალათა
ბერძნული სალათა

საჭირო მასალა:


2-3- კონა სალათის ფოთლები

100 გ უკურკო ზეთისხილი

2-3 ცალი პომიდორი

2-3 ცალი ტკბილი წიწაკა

1 თავი წითელი ხახვი

1 ცალი ლიმონი

150 გ ყველი ფეტა (ან ბრინზა)

30-50 გ ზეითუნის ზეთი

მარილი  - გემოვნებით


მომზადების წესი:


სალათის ფოთლები ხელით დაფლითეთ, პომიდორი პატარა ნაჭრებად, ხოლო ბულგარული მომცრო ნაჭრებად დაჭერით. ხახვი - ნახევარ რგოლებად, დაუმატეთ ზეთისხილი და კუბიკებად დაჭრილი ყველი. 


გამოწურეთ ლიმონის წვენი, სალათს მოაყარეთ მარილი და მოასხით ზეითუნის ზეთი, კარგად ამოურიეთ. გემრიელად მიირთვით.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა