ინგრედიენტები:
2 ჭიქა (400 გ) ბრინჯი
1 ¼ ჭიქა ჭიქა (310 მლ) ქოქოსის რძე
¾ (120 გ) მოხალული მარილიანი არაქისი
4 ს/კ წვრილად დაჭრილი ქინძი, პილპილი
მომზადება:
აურიეთ ბრინჯი, ქოქოსის რძე და 2 2/3 ჭიქა (400 მლ) მარილიანი წყალი საშუალო ზომის ქვაბში. აადუღეთ და გააჩერეთ დაბალ ცეცხლზე 15-20 წუთს, ბრინჯის მომზადებამდე.
მზა კერძს დაამატეთ არაქისი და ქინძი, მოაყარეთ პილპილი. დააყოვნეთ 5 წუთს. ამოურიეთ ბრინჯი ჩანგლით და მიირთვით ცხელი.