ინგრედიენტები:
ფარში - 300 გ
ფენოვანი ცომი - 2 შეფუთვა
ხახვი - 1 ც.
კვერცხი - 1 ც.
მარილი - 0,5 ჩ.კ.
მომზადება:
ხახვი წვრილად დაჭერით და გადაურიეთ ფარშს, დაამატეთ მარილი. გადაიღეთ ტაფაზე და მოშუშეთ მუდმივი მორევით ნახევრად მზადყოფნამდე.
ცომის ნაწილი გააბრტყელეთ ღუმელის ფორმის ზომაზე და გაანაწილეთ მასზე ფარში. ზემოდან დაადეთ გაბრტყელებული ცომის მეორე ფენა, შეაერთეთ ნაპირები და ზედმეტი ცომი მოაჭერით დანით.
ღვეზელს ზემოდან წაუსვით ათქვეფილი კვერცხი და რამდენიმე ადგილას ჩაჩხვლიტეთ ჩანგლით.
გამოაცხეთ 200 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 15-20 წუთის განმავლობაში.
გემრიელად მიირთვით!