სასარგებლო / პრაქტიკული რჩევები / როგორ მოვამზადოთ მაიონეზი სახლის პირობებში
როგორ მოვამზადოთ მაიონეზი სახლის პირობებში

ინგრედიენტები:

კვერცხი - 1 ც.

მზესუმზირის ზეთი - 160 მლ

მდოგვი (სურვილისამებრ) – 0,5 ჩ.კ.

მარილი - 0,5 ჩ.კ.

შაქარი - 0,5 ჩ.კ.

ლიმონის წვენი - 1 ს.კ.

მომზადება:

ჯამში გატეხეთ კვერცხი, დაამატეთ მდოგვი, შაქარი და მარილი. ათქვიფეთ ინგრედიენტები მიქსერით  ერთგვაროვნამდე. არ შეაჩეროთ თქვეფა და ისე ამატეთ წვრილი ნაკადით მზესუმზირის ზეთი, სანამ მაიონეზი არ მიიღებს სასურველ კონსისტენციას. როცა მაიონეზი გასქელდება, დაამატეთ ლიმონის წვენი (ამ დროს მაიონეზი ხდება შედარებით თხევადი) და ათქვიფეთ ერთგვაროვნამდე.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა