რეცეპტები / ევროპული სამზარეულო / ქათმის კატლეტი ფრანგულად - ნაზი და გემრიელი, პირდაპირ პირში დნება
ქათმის კატლეტი ფრანგულად - ნაზი და გემრიელი, პირდაპირ პირში დნება

ინგრედიენტები:

ქათმის ფილე - 4 ც.

კვერცხი - 5 ც.

ფქვილი - 2 ს.კ.

არაჟანი - 1 ს.კ.

მწვანე ხახვი - ½ კონა

მარილი, პილპილი - გემოვნებით

მომზადება:

ქათმის ფილე დაჭერით პატარა ნაჭრებად. დააყარეთ მარილი, პილპილი. დაამატეთ კვერცხი, არაჟანი და საგულდაგულოდ აურიეთ. დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ფქვილი, ისევ აურიეთ.

სადილის კოვზით დააწყეთ კატლეტები გაცხელებულ ცხიმიან ტაფაზე და შეწვით ორივე მხრიდან. კატლეტისთვის მომზადებული ნარევი კარგად ინახება მაცივარში 2 დღის განმავლობაში, შეიძლება საჭიროებისამებრ შეწვად და ყოველთვის მიირთვათ ახალი.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა