ინგრედიენტები:
თევზი - 2 სტეიკი
ხახვი - 1 ც.
ლიმონი - 2-3 ნაჭერი
დაფნის ფოთოლი - 2 ც.
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პომიდორი - 1 ც.
მომზადება:
თევზი დაჭერით სტეიკებად. ღუმელის ფორმას გადააფარეთ ფოლგა და დააწყეთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი და ლიმონი. ზემოდან დაადეთ თევზის სტეიკები, დააყარეთ მარილი, პილპილი და მოასხით ლიმონის წვენი. შემდეგ დაადეთ პომიდვრის ნაჭრები და დაფნის ფოთოლი. გაახვიეთ ფოლგაში და შებრაწეთ 180-200 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში. სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.
გემრიელად მიირთვით!