რეცეპტები / სასმელი / ლიქიორი „ბეილისის“ მარტივი რეცეპტი
ლიქიორი „ბეილისის“ მარტივი რეცეპტი

ინგრედიენტები:

სგუშჩონი - 1 ქილა (400 მლ)

ხსნადი ყავა - 2 ს.კ.

შოკოლადის „ჩუდო-მოლოკო“ – 2 ც. 200 გრამიანი კოლოფი (ან 400 გ რძეში გახსენით 2 ს.კ. კაკაოს ფხვნილი)

ვანილი ან ვანილის შაქარი - გემოვნებით

რბილი არაყი - 180 გ

 

მომზადება:

ბლენდერში ყველაფერი გადაურიეთ ერთმანეშში და დატოვეთ რამდენიმე საათით (უკეთესია ერთი დღით). თუ სგუშჩონი ძალიან თხელია, სისქისთვის შეგიძლიათ ოდნავ დაამატოთ სახამებელი.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა