ინგრედიენტები:
სგუშჩონი - 1 ქილა (400 მლ)
ხსნადი ყავა - 2 ს.კ.
შოკოლადის „ჩუდო-მოლოკო“ – 2 ც. 200 გრამიანი კოლოფი (ან 400 გ რძეში გახსენით 2 ს.კ. კაკაოს ფხვნილი)
ვანილი ან ვანილის შაქარი - გემოვნებით
რბილი არაყი - 180 გ
მომზადება:
ბლენდერში ყველაფერი გადაურიეთ ერთმანეშში და დატოვეთ რამდენიმე საათით (უკეთესია ერთი დღით). თუ სგუშჩონი ძალიან თხელია, სისქისთვის შეგიძლიათ ოდნავ დაამატოთ სახამებელი.
გემრიელად მიირთვით!