ინგრედიენტები:
ორაგულის
ფილე უძვლო - 2 ც.
დაჭრილი
ბროკოლი - 2 ჭიქა
დაჭრილი
სტაფილო - 2 ჭიქა
ზეითუნის
ზეთი - 2 ს.კ.
პილპილი
- 2 ჩ.კ.
ყავისფერი
შაქარი - ¾ ჭიქა
სოიოს
სოუსი - 3 ს.კ.
თაფლი
- ½ ჭიქა
კუნჟუტის
თესლი - 2 ს.კ.
მომზადება:
ღუმელი გააცხელეთ 200 გრადუსამდე.
ღუმელის ფორმას დააფარეთ პერგამენტის ქაღალდი და დადეთ ბროკოლი, სტაფილო, ზეთი, მარილი და პილპილი. კარგად აურიეთ ერთმანეთში და მოათავსეთ ფორმის შუა ნაწილში. ბოსტნეულს ზემოდან დაადეთ ორაგულის ორივე ფილე.
საშუალო ზომის ჯამში გადაურიეთ ერთმანეთში ყავისფერი შაქარი, სოიოს სოუსი, თაფლი და კუნჟუტის თესლი. ნაზავი თანაბრად გაანაწილეთ ორივე ფილეზე.
შებრაწეთ 12 წუთის განმავლობაში.
გემრიელად
მიირთვით!