რეცეპტები / ევროპული სამზარეულო / ორაგული ბროკოლით და სტაფილოთი მომჟავო-მოტკბო სოუსში
ორაგული ბროკოლით და სტაფილოთი მომჟავო-მოტკბო სოუსში

ინგრედიენტები:

ორაგულის ფილე უძვლო - 2 ც.

დაჭრილი ბროკოლი - 2 ჭიქა

დაჭრილი სტაფილო - 2 ჭიქა

ზეითუნის ზეთი - 2 ს.კ.

პილპილი - 2 ჩ.კ.

ყავისფერი შაქარი - ¾ ჭიქა

სოიოს სოუსი - 3 ს.კ.

თაფლი - ½ ჭიქა

კუნჟუტის თესლი - 2 ს.კ.

 

მომზადება:

ღუმელი გააცხელეთ 200 გრადუსამდე.     

ღუმელის ფორმას დააფარეთ პერგამენტის ქაღალდი და დადეთ ბროკოლი, სტაფილო, ზეთი, მარილი და პილპილი. კარგად აურიეთ ერთმანეთში და მოათავსეთ ფორმის შუა ნაწილში. ბოსტნეულს ზემოდან დაადეთ ორაგულის ორივე ფილე. 

საშუალო ზომის ჯამში გადაურიეთ ერთმანეთში ყავისფერი შაქარი, სოიოს სოუსი, თაფლი და კუნჟუტის თესლი. ნაზავი თანაბრად გაანაწილეთ ორივე ფილეზე.

შებრაწეთ 12 წუთის განმავლობაში.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა