
ინგრედიენტები:
ფხვიერი პეჩენია - 800 გ
სგუშჩონი - 1 ქილა
კარაქი - 200 გ
კაკაოს ფხვნილი - 5 ჩ.კ.
ღვინო - 3-4 ს.კ. (სურვილისამებრ)
მომზადება:
პეჩენია გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში.
"სგუშჩონი" აურიეთ კარაქთან, კაკაოსა და, სურვილისამებრ, ღვინოსთან.
გადაურიეთ ერთმანეთში პეჩენია და სგუშჩონის ნარევი.
მიღებული მასისგან გააკეთეთ კარტოფილის ფორმის ნამცხვრები. სურვილისამებრ, შეიძლება მორთოთ კრემით ან თხილით. შემდეგ ნამცხვარი შედგით მაცივარში 5-6 საათით.
გემრიელად მიირთვით!