რეცეპტები / ევროპული სამზარეულო / დაბეგვილი ქათმის ხორცი ანანასით - ხორცი გამოდის განსაკუთრებულად გემრიელი!
დაბეგვილი ქათმის ხორცი ანანასით - ხორცი გამოდის განსაკუთრებულად გემრიელი!

ინგრედიენტები:

ქათმის ფილე - 1 კგ

დაკონსერვებული ანანასის რგოლები - 1 ქილა

მაგარი ყველი - 200 გ

კვერცხი - 2 ც.

პილპილი, მარილი - გემოვნებით

 

მომზადება:

ფილე დაჭერით თხელ ფირფიტებად და დაბეგვეთ. დააყარეთ მარილი, პილპილი.  

კვერცხი ათქვიფეთ და ამოავლეთ მასში თითოეული დაბეგვილი ნაჭერი. შეწვით ორივე მხრიდან მზადყოფნამდე. როდესაც გადააბრუნებთ მეორე მხარეს, დაახურეთ თავსახური.        

მომზადებულ ქათმის ხორცს დაადეთ თითო-თითო ანანასის რგოლი. შემდეგ ზემოდან მოაყარეთ მსხვილ სახეხზე გახეხილი ყველი და შედგით გახურებულ ღუმელში ყველის გადნობამდე.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა