რეცეპტები / გამორჩეული გემო / არომატული შებრაწული ღორის ხორცი ნივრით
არომატული შებრაწული ღორის ხორცი ნივრით

ინგრედიენტები:

ღორის ხორცი - 3 კგ

ნიორი - 8 კბილი

პილპილი - 0,5 ჩ.კ.

წყალი - 0,5 ჭიქა

მარილი - 1 ჩ.კ.

 

მომზადება:

დანაყული ნიორი აურიეთ პილპილთან და მარილთან. დაასხით წყალი და დატოვეთ 1 საათით. შემდეგ  ეს მარინადი წაუსვით ხორცს ყველა მხრიდან, დარჩენილი სითხე აავსეთ შპრიცში და რამდენიმე ადგილას შეუშვით ხორცში.                                                                                           

ღუმელის ფორმას გადააფარეთ ფოლგა და ზედ დადეთ ხორცი. შებრაწეთ 200 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში მზადყოფნამდე. პერიოდულად მოასხით წვენით, რომელსაც შებრაწვის დროს გამოყოფს ხორცი.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა