რეცეპტები / დესერტები - ტკბილეული / მბზინავი შოკოლადის მინანქრის „ცივი“ წესით მომზადების რეცეპტი
მბზინავი შოკოლადის მინანქრის „ცივი“ წესით მომზადების რეცეპტი

ინგრედიენტი:

კაკაო- 3 ს.კ.

შაქრის პუდრი - ½ ჭიქა

რძე - ½ ჭიქა

კარაქი - 1,5 ს.კ.

ვანილი - მწიკვი

 

მომზადება:

კაკაო გადაურიეთ შაქრის პუდრს და დაამატეთ თბილი რძე. კარგად აურიეთ. დაამატეთ დარბილებული კარაქი და მწიკვი ვანილი. კარგად გადასრისეთ. ვინაიდან მინანქარი სწრაფად ცივდება, გააკეთეთ ის უშუალოდ გამოყენებამდე.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა