ინგრედიენტები:
ქოქოსის რძე - 400 მლ
ჟელატინი - 10 გ
ქოქოსის ფანტელი - 100 გ
მარწყვი ან ნებისმიერი კენკროვანი - 200 გ
ნაყინი - 100 გ
შაქარი - 3-4 ს.კ.
მომზადება:
1. ჟელატინი დაალბეთ წყალში თანაშეფარდებით 1:6 გაჯირჯვებამდე, შემდეგ გაადნეთ წყლის აბაზანაზე.
2. ქოქოსის რძე აურიეთ გამდნარ ჟელატინს, ფანტელს, შაქარს.
3. გაანაწილეთ დესერტის ლარნაკებში, დაამატეთ ცოტაოდენი ნაყინი, მარწყვი ან კენკროვანი და შედგით საყინულეში 30-40 წუთით.