ინგრედიენტები:
საქონლის ფარში - 700 გ
პურის ბატონი - 0,5 ც.
ხახვი - 3 ც.
ნიორი - 2 კბილი
პომიდორი - 3 ც.
კამა - 0,5 კონა
ოხრახუში - 0,5 კონა
რძე - 150 მლ
მარილი - 1 ჩ.კ.
მზესუმზირის ზეთი - 2 ს.კ.
მომზადება:
პურის ბატონის რბილობი დაალბეთ რძეში.
ბლენდერში ათქვიფეთ ხახვი, ნიორი, ბატონი, მარილი.
პომიდორი დამდუღრეთ, გააცალეთ კანი და ცოტა ხნით დატოვეთ. შემდეგ გაწურეთ და დაამატეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.
გადაურიეთ ერთმანეთში ყველაფერი, რაც დააბლენდერეთ, პომიდორი, ფარში, გააკეთეთ კატლეტები. დააწყეთ კატლეტი ცხიმიან ტაფაზე და შედგით 220 გრადუსამდე გაცხელებულ ღუმელში 30 წუთით. მიირთვით გარნირით.