რეცეპტები / ევროპული სამზარეულო / შებრაწული პომიდორი - ყველაზე სწრაფი და გემრიელი კერძი
შებრაწული პომიდორი - ყველაზე სწრაფი და გემრიელი კერძი

ინგრედიენტები:

პომიდორი - 4 ც.

მაგარი ყველი (გახეხილი) – ¼ ჭიქა

რეჰანი - 1 ს.კ.

ზეითუნის ზეთი - 4 ჩ.კ.

მარილი, შავი პილპილი - გემოვნებით

 

მომზადება:

1.  გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსამდე. გაჭერით პომიდორი შუაზე და დააწყეთ ტაფაზე გაჭრილი ადგილით ზევით. შეიძლება ტაფას ფოლგაც დააფაროთ.

2.  დააყარეთ პომიდორს გახეხილი ყველი, წვრილად დაჭრილი რეჰანი, მარილი, პილპილი. მოასხით ზეითუნის ზეთი და შედგით ღუმელში. შებრაწეთ, სანამ პომიდორი არ დარბილდება, დაახლოებით 12-15 წუთი. სურვილისამებრ შეიძლება დაამატოთ დანაყული ნიორი.

უკეთეს სასარგებლო საზაფხულო კერძს ვერ მირთმევთ!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა