ინგრედიენტები:
წყალი - 2 ლ
მშრალი საფუარი - 2 ჩ.კ.
შაქარი - 200 გ
ლიმონის მჟავა - 1 ჩ.კ.
მომზადება:
3-ლიტრიან ქილაში დაასხით გაფილტრული ან ცივი ანადუღარი წყალი. დაამატეთ ლიმონის მჟავა და საფუარი.
შაქარი გაადნეთ სასოტეში. მოხარშეთ 5 წუთის განმავლობაში, სანამ შაქარი არ გაყავისფერდება.
დაამატეთ ცოტაოდენი წყალი და აურიეთ. ყველაფერი გადაასხით ქილაში და ისევ აურიეთ.
დადგით ქილა 30 წუთით თბილ ადგილას. შემდეგ გააციეთ.