ინგრედიენტები:
პომიდორი 2 კგ (გაჭერით შუაზე)
ბულგარული წიწაკა 4 ც.
ნიორი 2 თავი
მწვანილი
შეკაზმვა:
ძმარი 100 გ
მცენარეული ზეთი 100 გ
შაქარი 100 გ
მარილი 2 ს.კ.
მომზადება:
წიწაკა და ნიორი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. კარგად აურიეთ. დაჭერით მწვანილი. 3-ლიტრიან ქილაში ჩააწყეთ ფენებად: პომიდორი, ბოსტნეულის ნარევი, მწვანილი.
ქილას დაახურეთ თავსახური და გადაბრუნებულ მდგომარეობაში შედგით მაცივარში. ეს იმისათვის, რომ 8 საათის შემდეგ ზემოდან უკვე მზად იყოს გამოყენებისთვის.
შემდეგ შეინახეთ ჩვეულებრივ მდგომარეობაში.