ინგრედიენტები:
400-500 გ ყაბაყი
60-70 მლ მცენარეული ზეთი
3 კბილი ნიორი
1 კონა კამა
2 ს.კ. ძმარი
1 ს.კ. თაფლი
წიწაკა
მარილი
მომზადება:
ქორფა თხელკანიანი ყაბაყი გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით თხლად მთელ სიგრძეზე. მოაყარეთ მარილი და დატოვეთ 10 წუთით.
კამა წვრილად დაჭერით, ნიორი გაჭყლიტეთ და დაუმატეთ თაფლი, ძმარი, წიწაკა, ზეთი და კარგად აურიეთ.
ყაბაყი გაწურეთ, დაუმატეთ კამა და მომზადებული მარინადი, აურიეთ და 2 საათით შედგით მაცივარში, რამდენჯერმე აურიეთ.