რეცეპტები / წვნიანები / ქათმისა და ატრიის წვნიანი
ქათმისა და ატრიის წვნიანი

საჭირო მასალა:


5 ჭიქა (1.25 ლიტრი) ქათმის ბულიონი

2 ნაჭერი უძვლო და კანგაცლილი ქათმის ხორცი

125 გ წვრილად დაჭრილი სოკო

150 გ ატრია ან ვერმიშელი

წვრილად დაჭრილი 2 კონა მწვანე ხახვის ფოჩები (თეთრი ნაწილის გარეშე)


მომზადების წესი:


ქათმის გულმკერდი და სოკო მზრდილ ქვაბში მოათავსეთ, დაასხით ქათმის ბულიონი და საშუალო სიძლიერის ცეცხლზე შემოდგით. 

ხარშეთ 15 წუთს, შემდეგ დაუწიეთ ცეცხლს და ამოიღეთ ქათმის გულმკერდი. წვნიანს დაამატეთ ატრია და მწვანე ხახვი, ხარშეთ კიდევ 5 წუთს. დააქუცმაცეთ ქათმის ხორცი და ისევ ჩადეთ ქვაბში. კერძი მიირთვით ცხლად.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა