რეცეპტები / აზიური სამზარეულო / უზბეკური ფლავის ყველაზე პიკანტური რეცეპტი
უზბეკური ფლავის ყველაზე პიკანტური რეცეპტი
საჭირო მასალა:

საქონლის ხორცი - 500გრ
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
დაჭრილი ხახვი - 200გრ
სტაფილო - 500გრ
ზეთი, მარილი და პილპილი - გემოვნებით
სუნელები - გემოვნებით

მომზადება:

საქონლის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად. ხორცი რომ დარბილდება, დავამატოთ მსხვილად დახეხილი სტაფილო და ვშუშოთ სანამ სტაფილო ფერს შეიცვლის.

შემდეგ დავამატოთ მარილი, შავი წიწაკა, ცოტა ყვითელი ყვავილი, უცხო სუნელი და 5 ჭიქა წყალი.

წამოდუღების შემდეგ ჩავყაროთ ბრინჯი. სანამ წყალი დაშრება ერთხელ ამოვურით და ზემოდან ჩავარჭოთ 4-5კბილი ნიორი. დაველოდოთ წყლის დაშრობას და ფლავიც მზად არის.


Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა