სასარგებლო / პრაქტიკული რჩევები / როგორ უნდა მოიქცეთ, რომ კიტრის მწნილი ხრაშუნა გამოგივიდეთ
როგორ უნდა მოიქცეთ, რომ კიტრის მწნილი ხრაშუნა გამოგივიდეთ
კიტრის მწნილი, როგორც წესი, ხრაშუნა უნდა იყოს, მაგრამ ზოგ დიასახლისს ის რბილი გამოსდის. რა შეცდომას ვუშვებთ დამწნილებისას? 

- იმისთვის, რომ კიტრის მწნილი ხრაშუნა და მაგარი გამოვიდეს, დამწნილებისას არ მოაჭრათ კუდები ანუ ბოლო ნაწილი. ასევე გაითვალისწინეთ, რომ თუ კანს მოაცლით, თქვენი კიტრი ბამბასავით რბილი გამოვა.


Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა