რეცეპტები / ევროპული სამზარეულო / ორაგულის მწვადები
ორაგულის მწვადები

საჭირო მასალა:

ორაგულის ფილე _ 200 გრ

სოიის სოუსი _ 1 ს.კ.

კოჭა _ 1 ჩ.კ.

ლიმონის წვენი _ ½ ჩ.კ.

ზეთისხილი _ 8 ცალი

მცენარეული ზეთი, შავი პილპილი

მომზადება:

აურიეთ ერთმანეთში ლიმონის წვენი, ცედრა, წვრილად დაკუწული კოჭა და სოიის სოუსი. გემოვნების მიხედვით მოაყარეთ პილპილი. 

ორაგულის ფილე დაჭერით კუბიკებად (დაახლოებით 20 გრამი რომ იყოს თითოეული). თევზი მომზადებულ სოუსში მოათავსეთ და 30-60 წუთით დატოვეთ.

შემდეგ მორიგეობით ააცვით ჯოხებზე, წალამზე ან რაც გაქვთ, იმაზე, თევზი და უკურკო ზეთისხილი (ზეთისხილი წინასწარ ცივ წყალში ჩადეთ 15 წუთით). მოაპკურეთ ზეთი და მწვადები გრილზე შეწვით. ასევე შეგიძლიათ მოამზადოთ ჰაერღუმელში ან ტაფაზე.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა