რეცეპტები / ევროპული სამზარეულო / სუნელში შემწვარი კალმახი
სუნელში შემწვარი კალმახი

საჭირო მასალა: 

კალმახი 1 კგ

ნიგოზი 150 გ

ნიორი 30-40 გ

წიწაკა, ძმარი და მარილი გემოვნებით.                 

მომზადება:

კალმახი გავასუფთაოთ და გავრეცხოთ. გავატაროთ ნიგოზი, ნიორი,   წიწაკა და ქინძი.

დავუმატოთ მარილი და ნარევით კალმახის შიდა ნაწილი გამოვტენოთ, დავაწყოთ ლითონის ფირფიტაზე და შევდგათ ღუმელში.             



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა