სასარგებლო / პრაქტიკული რჩევები / რა არის დარიჩინი და როგორ გამოვიყენოთ ის კულინარიაში?
რა არის დარიჩინი და როგორ გამოვიყენოთ ის კულინარიაში?

დარიჩინის ხის გამომშრალი ქერქია. შეიცავს ეთერზეთებს, მთრთიმლავ ნივთიერებებსა და ფისს. გამოიყენება კულინარიაში, პარფიუმერიასა და მედიცინაში. 

კულინარიაში მიღებულია როგორც დესერტებისა და ლიქიორების, აგრეთვე ბატკნისა და ქათმის ცხარე კერძების არომატიზებისთვის. 

გამოიყენება ფაფებისა და ვაშლიანი ნამცხვებისთვის. არის მარინადების ერთ-ერთი ინგრედიენტი.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა