რეცეპტები / დესერტები - ტკბილეული / რულეტი ნიგვზით
რულეტი ნიგვზით

ინგრედიენტები:

1 დიდი ლავაში

1 დიდი ჭიქა ნიგოზი

100 გ კარაქი

1 ქილა მოხარშული შესქელებული რძე


მომზადება:

ნიგოზი წვრილად დაჭერით. კრემისთვის ათქვიფეთ კარაქი და შესქელებული რძე. ლავაში გაშალეთ და წაუსვით კრემი. შემდეგ ზემოდან გაანაწილეთ ნიგოზი. ლავაშის ცალი მხარე,    ნაპირიდან დაახლოებით 2-3 სმ დატოვეთ ნიგვზის გარეშე, მხოლოდ კრემით, იმისათვის, რომ დაეწებოს ლავაშის ნაპირი. შემდეგ მჭიდროდ დაახვიეთ რულეტში. შედგით მაცივარში 1 საათით.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა