ინგრედიენტები:
მანანის ბურღული - 150 გ
კეფირი 1 % - 200 მლ
კვერცხი - 1 ც.
კვერცხის ცილა - 1 ც.
სოდა - 1 ჩ.კ.
მარილი - მწიკვი
კურაგა - 100 გ
მომზადება:
1. კარგად ათქვიფეთ კვერცხი და ცილა.
2. დაამატეთ მარილი და სოდა და საგულდაგულოდ აურიეთ.
3. თანდათან დაამატეთ მანანის ბურღული და სწრაფად მოზილეთ ცომი.
4. შეავსეთ კექსის ფორმები ცომით 2/3-ით, შუაში კი ჩადეთ კურაგა.
5. შედგით 170 გრადუსამდე წინასწარ გახურებულ ღუმელში და გამოაცხეთ 40 წუთის განმავლობაში.
გემრიელად მიირთვით!