ინგრედიენტები:
კვერცხი - 3 ც.
კარაქი - 20 გ
მარილი - გემოვნებით
კამა - 20 გ
ოხრახუში - 20 გ
მაგარი ყველი - 50 გ
მომზადება:
1. წვრილად დაჭერით კამა და ოხრახუში.
2. კვერცხი ათქვიფეთ ჯამში ხელის სათქვეფით, დაამატეთ მწვანილი და მარილი.
3. საშუალო ცეცხლზე გააცხელეთ ტაფა კარაქით და დაასხით კვერცხის ნარევი.
4. ხის ნიჩბით აურიეთ ნარევი, სანამ ომლეტი არ გასქელდება.
5. ომლეტის ერთი გვერდი მოკეცეთ ცენტრისკენ და დააყარეთ გახეხილი ყველი, შემდეგ ყველი დააფარეთ ომლეტის მეორე გვერდით. შეწვით მზადყოფნამდე დაახლოებით 5-7 წუთი, სანამ კვერცხის ნარევი არ გასქელდება.
გემრიელად მიირთვით!